lördag 5 juli 2008

Tränade

I måndags så var vi ner och tränade med båda hundarna.
Det gick jättebra med Ishi men jag känner att han tappat farten lite, fast det kanske beror på att jag har en galen sheltie nu?!
Fast sen tror jag att han taggar till mer när det är andra hundar som kör och är i närheten. För han har ju kvar farten på tävling och det är ju det som är huvudsaken, det är ju då det gäller!

Sen fick Cesc prova på lite hinder. Vi började med mini-balansen och det gick jättebra. Gud vad roligt han tyckte att det var. Han sprang tillochmed upp på stora balansen när man tittade bort. Fast den får han vänta lite med tills han har koll på sina små valpben. Så det inte blir några skador. Men det är endå kul att se att han är så framåt och inte rädd.
Efter det fick han prova tunnlarna. Till början var det lite halvläskigt men när vi gick därifrån så tyckte han att dom var hur kuliga som helst.

Och nu är det bara en månad kvar till premiären i 3:an. Lite pirrigt är det men det ska bli jättekul. Nu får man tävla mot dom stora grabbarna.
Det var någon som sa att en agilityhunds bästa år är mellan 5-7 år?!
Och det komiska är att när Ishi fyllde 5 så dunkades pinnarna in, en efter en.
På 2 år tog vi 5 pinnar, och i år har vi redan tagit 5 pinnar. Vi har alltså gjort en ökning på 100 % bara i år. Och det känns underbart.

Ha det bra så ses vi i Borlänge!

Inga kommentarer: